Echt, lekker en lokaal

‘De Mama’ is een take-away & delivery-concept dat op een duurzame manier eerlijke, verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten verwerkt tot lekkere, dagverse gerechten en producten.

 

Gezond én lekker op smaak, dat is take-away de Mama. Of je nu enkel groenten op je bord wil of toch ook graag dat stukje vlees of vis, de Mama zorgt voor een gevarieerd menu op basis van dagverse ingrediënten.

TAKE AWAY & DELIVERY

Take away

Niet aanschuiven in de winkel? Bestel dan minstens 2 uur op voorhand via onderstaande link en krijg 10% korting !

Delivery

Blijf je toch liever thuis, geen probleem! Onze delivery partner levert graag je bestelling aan huis.

Food Shop

De Mama is ook dé plek voor foodies op zoek naar unieke ingrediënten en culinair advies. Daarom werkt ze nauw samen met lokale partners wat zorgt voor een food shop vol eerlijke producten van de beste kwaliteit

De Mama zorgt goed voor jou.

De Mama was er als de kippen bij om op zoek te gaan naar verpakkingen die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Ecologie en duurzaamheid zijn voor haar namelijk niet zo maar modewoorden. Zo kiest ze ook bewust voor lokale partners die een eerlijke prijs krijgen voor hun kwaliteitsproducten. De Mama kookt volgens de seizoenen en verwerkt dagverse ingrediënten op creatieve wijze. Het weinige dat zo overblijft, gaat op de composthoop: daar wordt haar eigen kruidentuin erg blij van.

CALL TO ACTION/NEWS

CALL TO ACTION/ NEWS

CALL TO ACTION/ NEWS

Wil je samenwerken met de Mama of haar boeken voor een event? Dat kan!

de Mama

Kronenburgstraat 10
2000 Antwerpen

Openingsuren

woensdag t.e.m. zaterdag: 11.00-21.00 uur
zondag, maandag en dinsdag: gesloten

de Mama contacteren

0473 60 96 75
info@de-mama.be